stiri

Nexus 5 și Nexus 7 intră pe mai multe piețe din Europa

ASUS Google Nexus 7 2013 Alb

LG Nexus 5 a fost prezentat în luna octombrie a anului trecut dar disponibilitatea sa în Google Play Store se lasă încă așteptată. Distribuitorii din Europa practică prețuri ceva mai mari decât Google pentru Nexus 5, potențialii cumpărători fiind descurajați să aleagă acest terminal.

Google a extins disponibilitatea telefonului LG Nexus 5 și a tabletei Asus Nexus 7 2013 în alte 6 țări europene: Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Olanda, Portugalia și Suedia. Nexus 5 cu 16GB flash costă 349 de euro iar Nexus 7 2013 16GB se vinde la prețul de 269 euro. Desigur, aceste produse sunt disponibile și prin canalele clasice de retail însă prețul la raft este mai mare decât cel afișat în Google Play.

Disponibilitatea terminalelor Nexus pe piața din România ar fi bine-venită. O competiție mai dură pe piața telefoanelor inteligente nu ar mai fi permis anumitor companii să practice prețuri ce sfidează bunul simț.

Disponibilitatea produselor Nexus poate fi verificată pe pagina Google.

ASUS Google Nexus 7 2013 Alb

ASUS Google Nexus 7 2013 Alb

To Top

Citește articolul precedent:
Monitor AOC a2272Pw4t cu Android
Monitoare Smart cu Android de la AOC

Monitoarele Smart profită de hardware-ul dezvoltat pentru tablete și de sistemul de operare Android pentru a oferi utilizatorilor un sistem...

Închide