Noi oferte de internet pe mobil de la Orange

| |

Tabletele și telefoanele cu 3G nu pot fi puse în valoare fără o conexiune de date activă. Orange, cea mai mare companie de telefonie mobilă din România, a lansat trei opţiuni noi pentru utilizatorii de internet. Acestea sunt Net Go, Net Run şi Net Fly și au fost gândite special pentru posesorii de telefoane inteligente și tablete.

Utilizatorii pot beneficia acum de 600MB, 1GB sau 2GB trafic naţional de internet, în funcţie de opţiunea aleasă.

Opţiunile Net Go, Net Run şi Net Fly pot fi activate pe o perioadă de 30 de zile, 12 luni sau 24 de luni. Pentru activare, abonaţii trebuie să trimită un SMS gratuit cu textul NETGO, NETFLY sau NETRUN la numărul 321. Costurile opţiunilor variază între 6 şi 10 euro, TVA inclus.

După consumarea traficului inclus, clienţii pot naviga cu 0,50 euro/50MB. Astfel, dacă vor consuma încă 500MB în plus faţă de traficul disponibil, aceştia vor avea un cost suplimentar de 5 euro.

Orange Tahiti

Orange Tahiti - o tabletă pregătită pentru noile opțiune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!