stiri

Noi telefoane Sony Ericsson la prima aparitie pe internet

Sony Ericsson leak

Două noi telefoane Sony Ericsson cu numele de cod „ST18i” și „CK15i” ar putea fi lansate anul acesta.
După ce au venit pe piață cu Xperia X10 însă au uitat să ofere și update-urile Android la timp, Sony Ericsson vrea să câștige bunăvoința clienților cu noi terminale ce rulează sistemul de operare Android.

ST18i dispune de un ecran cu rezoluția de 854×480 pixeli, sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, cameră video de 8 megapixeli și procesor ARM Cortex-A8 tactat la 1GHz. Deși se apropie de puterea unui Samsung Galaxy S II, telefonul Sony Ericsson ar putea să fie depășit tehnologic în momentul lansării, date fiind planurile producătorilor coreeni.

Al doilea model, cu numele de cod „CK15i” beneficiază de un display de 3 inci cu rezoluția de 240×400 pixeli și o tastatură glisantă. Cel mai probabil și acest model va rula sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread beneficiind de avantajele oferite de Android Market.

La fel ca Nokia, Sony Ericsson a pierdut competiția cu cei doi giganți coreeni și nu a mai reuși să ofere terminale spectaculoase. Nokia se află într-o perioadă de restructurare renunțând la Symbian pentru Windows Phone iar Sony Ericsson numără vânzările sub așteptări ale telefoanelor multimedia.Sony Ericsson leak

To Top

Citește articolul precedent:
T-Mobile pierde roadmap-ul pe net

T-Mobile, una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă din lume „a pierdut” pe internet documente care arătau planurile...

Închide