stiri

Noile telefoane OPPO Reno5 sunt disponibile la precomandă

OPPO Reno 5

Cele mai noi smartphone-uri OPPO, Reno5 5G și Reno5 Lite, vor fi disponibile pentru precomandă de astăzi (26 martie 2021) și în România, la toți patenerii oficiali, în două variante de pachete promoționale cu gadget-uri cadou. Astfel, în perioada 26 martie – 9 aprilie, cei care comandă OPPO Reno5 5G primesc gratuit OPPO Watch de 46mm cadou, iar cei care se orientează către Reno5 Lite primesc un OPPO Band gratuit.

OPPO Reno5 este un telefon construit pe baza platformei mobile Qualcomm SM7250 Snapdragon 765G (7 nm). Cu o greutate de 172g și doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm. OPPO Watch vine echipat cu sistemul de operare Wear OS dezvoltat de Google. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul OPPO în cel mai potrivit partener de antrenament.

Cu un sistem de camere principale de 48MP și cameră frontală de 32MP, Reno5 Lite moștenește de la predecesorul acestuia funcțiile video portrait, precum AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI Night Flare Portrait Video etc, utilizatorii bucurându-se în același timp de noile funcții ale seriei Reno5 precum Dual-View Video. Reno5 Lite este echipat cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Astfel, cu o încărcare de doar 5 minute, utilizatorii pot urmări aproximativ 3 ore de conținut pe Youtube.

Telefonul va fi livrat (doar pentru achizițiile din perioada de precomandă) împreună cu noul OPPO Band care prezintă funcția de monitorizare continuă a nivelului de oxigen prin măsurarea saturației de oxigen din sânge (SpO2) pe parcursul somnului. De asemenea, OPPO Band oferă 12 moduri de antrenament, dar și alte funcții importante, necesare unui stil de viață activ.

To Top

Citește articolul precedent:
OnePlus 9
OnePlus lansează telefoanele OnePlus 9 și primul său ceas inteligent, OnePlus Watch

OnePlus a lansat cele mai avansate telefoane din portofoliu: seria OnePlus 9, care oferă camere video cu sistemul Hasselblad Camera...

Închide