stiri

OnePlus lansează telefoanele OnePlus 9 și primul său ceas inteligent, OnePlus Watch

OnePlus 9

OnePlus a lansat cele mai avansate telefoane din portofoliu: seria OnePlus 9, care oferă camere video cu sistemul Hasselblad Camera for Mobile, ecrane de ultimă generație cu rată de reîmprospătare ridicată și tehnologie de încărcare wireless.

Telefoanele OnePlus 9 sunt construite pe baza platformei mobile Qualcomm Snapdragon 888 5G. OnePlus 9 Pro vine cu memorie RAM LPDDR5 și stocare UFS 3.1, în timp ce ecranul are o rată de refresh variabilă, cuprinsă între 1Hz și 120Hz.

Camera principală de 48MP a OnePlus 9 Pro are un senzor IMX789, co-proiectat împreună cu Sony. Dimensiunile senzorului de 1/1,4 inchi sunt impresionante. Imaginile sunt puse în valoare cu tehnologii de vârf precum lentile 2×2 on-chip (OCL), RAW de 12 biți, ISO dual nativ și DOL-HDR. Camera ultra-wide de 50MP disponibilă pe OnePlus 9 Pro utilizează un senzor Sony IMX766 de 1/1,56 inchi, care asigură o calitate îmbunătățită a imaginii și un nivel redus de zgomot. Camera ultra-wide permite realizarea de fotografii macro de înaltă calitate, cu posibilitatea de a focaliza de la doar 4 cm distanță de subiect.

Camera tele de 8MP de pe OnePlus 9 Pro oferă un zoom de 3,3x (77mm) cu OIS (stabilizare optică a imaginii) pentru a reduce blur-ul, cu un zoom digital de 30x. De asemenea, o cameră monocromă dedicată funcționează împreună cu camera principală a OnePlus 9 Pro pentru a adăuga detalii și stratificare fotografiilor alb-negru, în timp ce un nou efect tilt-shift simulează efectul de miniatură al unui obiectiv tilt-shift, ceea ce le permite utilizatorilor să obțină fotografii creative.

Warp Charge 65T oferă suficientă putere pentru o zi printr-o încărcare de doar 15 minute; de asemenea, poate încărca smartphone-ul de la 1 la 100% în doar 29 de minute. OnePlus 9 Pro atinge aceste viteze utilizând o baterie customizată de 4.500 mAh cu un design îmbunătățit cu două celule, conceput pentru a reduce rezistența internă și încălzirea în timpul încărcării.

OnePlus 9 Pro vine în trei variante de culoare inspirate din natură – Morning Mist, Pine Green și Stellar Black – și dispune de un rating IP68, fiind rezistent la apă și praf.

OnePlus Watch

OnePlus Watch le permite utilizatorilor să vizualizeze notificărilor și să răspundă la ele, să preia și să efectueze apeluri telefonice, să redea muzică și să facă fotografii. OnePlus Watch vine cu spațiu de stocare autonom de 4 GB (2 GB pentru utilizarea reală), suficient pentru a stoca peste 500 de melodii și este compatibil cu majoritatea căștilor Bluetooth pentru redarea muzicii wireless.

De asemenea, se conectează cu televizorul OnePlus și poate acționa ca o telecomandă inteligentă care poate reduce volumul atunci când utilizatorul primește un apel și poate opri televizorul dacă detectează că utilizatorul a adormit. Când este încărcată complet, bateria de 402 mAh oferă suficientă energie pentru până la două săptămâni de utilizare în condiții lejere și până la o săptămână pentru utilizatorii foarte activi.

Preț și disponibilitate

OnePlus 9 Pro este disponibil la precomandă de pe 23 martie. De asemenea, începând cu 7 aprilie, OnePlus 9 Pro va fi disponibil în magazinele partenerilor din România în versiunea 128GB, 8GB RAM, pe culoarea Stellar Black, la prețul recomandat de 4.599 lei.

OnePlus 9 este disponibil la precomandă de pe 23 martie pe OnePlus.com. Precomenzile la partenerii din România vor începe la jumătatea lunii aprilie. Începând cu 26 aprilie, OnePlus 9 va fi disponibil în magazinele partenerilor din România în versiunea 128GB, 8GB RAM, pe culorile Arctic Sky și Lunar Black, la prețul recomandat de 3.599 lei.

OnePlus Watch va fi disponibil începând de la prețul de 159 €, iar data pentru disponibilitatea locală va fi anunțată în următoarele săptămâni.

Alimentatorul Warp Charge 50 Wireless Charger va fi disponibil la partenerii din România începând de la prețul de 69,95 €.

To Top

Citește articolul precedent:
ROG Phone 5
Telefonul ROG Phone 5 poate fi comandat online

Cel mai puternic telefon de gaming, ROG Phone 5, poate fi deja comandat online. ROG Phone 5 este construit în...

Închide