stiri

Nokia X va avea propriul magazin de aplicații

Nokia X (Normandy)

Nokia pregătește lansarea primului telefon cu Android. Compania a trimis terminalul către anumiți dezvoltatori din India pentru a oferi în momentul lansării o suită întreagă de servicii software. Deși va fi bazat pe codul sursă al Android, Nokia X (cunoscut și sub numele de Normandy) nu va integra niciun serviciu Google.

Utilizatorii nu vor putea accesa nici Google Maps și nici magazinul Google Play. Pentru toate acestea Nokia pregătește înlocuitori. Telefonul va integra servicii precum Nokia Maps, Outlook și Skype.

Nokia intenționează să dezvolte propriul magazin pentru Nokia X în acest sens fiind contactați dezvoltatorii celor mai populare aplicații din Google Play.

Nokia X va fi echipat cu un ecran de 4 inci cu rezoluție WVGA, chipset Snapdragon 200 dual-core, 512MB RAM, 4GB memorie flash și cameră de 5 megapixeli. Pentru anumite piețe va exista și versiunea dusl-SIM.

Nokia X ar putea ajunge pe piață în luna aprilie. Finlandezii încearcă să mențină prețul cât mai jos posibil, prețul pentru Nokia X fiind estimat la 80 de euro.

Nokia X (Normandy)

Nokia X (Normandy)

To Top

Citește articolul precedent:
E-Boda Revo R70
E-Boda prezintă o altă tabletă depășită

România a devenit o destinație perfectă pentru telefoanele și tabletele depășite. Firmele românești importă cele mai ieftine modele chinezești, de...

Închide