NookColor va trece la Android 2.2

| |

eBook reader-ul Barnes & Noble NookColor va trece în luna ianuarie la versiunea Android 2.2 (Froyo). Deși beneficiază de toate carateristicile necesare unei tablete, cei de la Barnes & Noble nu vor ca ebook reader-ul să poată rula aplicații achiziționate din Android Market. Accesul către aceste resurse este limitat, utilizatorul fiind direcționat către magazinul virtual al companiei producătoare.

NookColor se comercializează de la prețul de 250 de dolari și poate fi una dintre cele mai ieftine tablete cu Android pentru cei care se pricep să treacă peste protecțiile implementate de producător. Cu alte cuvinte sunt necesare câteva operațiuni mai complicate pentru a dezlănțui întreaga putere a sistemului și totodată pentru a putea instala oricare dintre aplicațiile Android. Informațiile necesare pentru a înlătura limitările producătorului le puteți găsi aici.

Detalii despre cum puteți trece de limitările producătorului găsiți aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!