Xperia se simte bine cu Eclair

| |

Lansarea noului Android 2.3 (Gingerbread) a încurajat producătorii de telefoane să urgenteze trecerea la versiuni superioare ale sistemului de operare. Sony Ericsson a decis, în urmă cu ceva timp, să facă upgrade-ul la Android 2.1 (Eclair) pentru modelele XPERIA X10, X10 mini și X10 mini pro.

Unele dintre noile facilități adaugate constau în posibilitatea de a înregistra filme la rezoluție 720p cu autofocus continuu, sincronizarea cu fotografiile din Facebook și prezentarea acestora online, îmbunătățirea funcției Bluetooth, etc. Sony Ericsson XPERIA X10 este disponibil pentru public din martie 2010.

Telefonul este motorizat de un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon tactat la frecvența de 1GHz. Dată fiind puterea procesorului și caracteristicele superioare ale terminalului nu ar fi exclus ca Sony Ericsson să treacă la Android 2.2 (Froyo) sau chiar Android 2.3 (Gingerbread).

La apariția sa pe piață XPERIA X10 era livrat cu sistemul de operare Android 1.6 (Donut).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!