stiri

Xperia se simte bine cu Eclair

Sony Ericsson Xperia X10

Lansarea noului Android 2.3 (Gingerbread) a încurajat producătorii de telefoane să urgenteze trecerea la versiuni superioare ale sistemului de operare. Sony Ericsson a decis, în urmă cu ceva timp, să facă upgrade-ul la Android 2.1 (Eclair) pentru modelele XPERIA X10, X10 mini și X10 mini pro.

Unele dintre noile facilități adaugate constau în posibilitatea de a înregistra filme la rezoluție 720p cu autofocus continuu, sincronizarea cu fotografiile din Facebook și prezentarea acestora online, îmbunătățirea funcției Bluetooth, etc. Sony Ericsson XPERIA X10 este disponibil pentru public din martie 2010.

Telefonul este motorizat de un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon tactat la frecvența de 1GHz. Dată fiind puterea procesorului și caracteristicele superioare ale terminalului nu ar fi exclus ca Sony Ericsson să treacă la Android 2.2 (Froyo) sau chiar Android 2.3 (Gingerbread).

La apariția sa pe piață XPERIA X10 era livrat cu sistemul de operare Android 1.6 (Donut).

To Top

Citește articolul precedent:
Producatorii de tablete prefera Android si Tegra 2

Platforma NVIDIA Tegra 2 pare să fie preferata celor mai mari companii din industria semiconductorilor care intenționează să lanseze cel...

Închide