stiri

Norton pentru Android

Norton a anunțat pentru anul 2012 o nouă serie de produse destinate utilizatorilor de echipamente mobile. Posesorii tabletelor și telefoanelor cu Android vor avea la dispoziție 3 aplicații pentru protecția echipamentului împotriva programelor malițioase dar și a furtului de date. Norton Tablet Security, Norton Anti-Theft Beta și Norton Online Family sunt axate pe cele mai importante amenițări întîlnite de utilizatori în momentul de față.

Norton Tablet Security va fi disponibil în săptămânile următoare fiind conceput special pentru tabletele cu Android. Aplicația protejează datele utilizatorului împotriva furtului, virușilor, programelor de tip troian etc.

Norton Anti-Theft Beta este deja disponibil pentru a fi descărcat. Noul serviciu web permite utilizatorilor să blocheze și să localizeze echipamentul pentru a încerca recuperarea sa. Norton Anti-Theft beta include unele instrumente utile precum Sneak Peek ce activează camera web pentru a înregistra imagini cu persoana ce a sustras produsul. Spre exemplu, dacă cineva dintr-o anumită etnie fură un telefon cu Android pe care este instalat Norton Anti-Theft Beta, utilizatorul poate afla locația acestuia, poate capta imagini și poate apela la serviciile poliției funizând informații precise.

Norton Online Family este disponibil atât pentru utilizatorii de Android cât și pentru cei de iOS. Aplicația permite părinților să monitorizeze activitatea online a copiilor și să stabilească anumite reguli privind utilizarea gadget-urilor. Spre exemplu, copilul nu poate folosi tableta mai mult de 3 ore pe zi iar accesul către site-urile interzise publicului sub 18 ani să fie restricționat.

Aceste instrumente software, puse la dispoziția utilizatorilor de Android, sunt bine-venite în condițiile în care amenițările unor persoane certate cu legea pândesc la tot pasul.

To Top

Citește articolul precedent:
Tabletele cu Tegra 3 Kal-El vin anul acesta

Compania NVIDIA a devenit mai apreciată de public după lansarea platformelor pentru telefoane mobile. Performanța oferită de actuala generație Tegra...

Închide