stiri

Tabletele cu Tegra 3 Kal-El vin anul acesta

Compania NVIDIA a devenit mai apreciată de public după lansarea platformelor pentru telefoane mobile. Performanța oferită de actuala generație Tegra 2 a convins majoritatea utilizatorilor, multe dintre tabletele și telefoanele aflate acum pe rafturile magazinelor având la bază concepția celor de la NVIDIA. Pentru sfârșitul acestui an, NVIDIA pregătește viitoarea generație Tegra 3, cunoscută sub numele de cod Kal-El ce își va face pentru început apariția pe tablete.

Anul viitor primele chip-uri Kal-El vor ajunge și pe telefoanele mobile, smartphone-ul fiind deja un calculator cu o putere mare de calcul. Despre Kal-El se spune că este de 5 ori mai puternic decât actuala generație Tegra 2, demonstrația făcută de companie fiind mai mult decât convingătoare.

Știrile postate pe diverse site-uri specializate spun deja că Motorola și Asus lucrează la tablete cu Tegra 3. Noul Transformer 2 ar putea avea la bază tocmai chipset-ul Kal-El însă până la apariția acestuia pe piață vor mai trece câteva luni.

Tabletele cu Tegra 3 Kal-El vin anul acesta, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Xperia Arc S
Sony Ericsson Nozomi ar putea veni cu Ice Cream Sandwich

Sony Ericsson este prezent pe piață cu o gamă largă de telefoane Android. După o serie de update-uri făcute cu...

Închide