Tabletele cu Tegra 3 Kal-El vin anul acesta

| |

Compania NVIDIA a devenit mai apreciată de public după lansarea platformelor pentru telefoane mobile. Performanța oferită de actuala generație Tegra 2 a convins majoritatea utilizatorilor, multe dintre tabletele și telefoanele aflate acum pe rafturile magazinelor având la bază concepția celor de la NVIDIA. Pentru sfârșitul acestui an, NVIDIA pregătește viitoarea generație Tegra 3, cunoscută sub numele de cod Kal-El ce își va face pentru început apariția pe tablete.

Anul viitor primele chip-uri Kal-El vor ajunge și pe telefoanele mobile, smartphone-ul fiind deja un calculator cu o putere mare de calcul. Despre Kal-El se spune că este de 5 ori mai puternic decât actuala generație Tegra 2, demonstrația făcută de companie fiind mai mult decât convingătoare.

Știrile postate pe diverse site-uri specializate spun deja că Motorola și Asus lucrează la tablete cu Tegra 3. Noul Transformer 2 ar putea avea la bază tocmai chipset-ul Kal-El însă până la apariția acestuia pe piață vor mai trece câteva luni.

Tabletele cu Tegra 3 Kal-El vin anul acesta, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!