stiri

Noul HTC One cu o cameră video specială

HTC One White

HTC a lansat ieri seară noul smartphone One împreună cu o serie de funcții noi. HTC BlinkFeed este un serviciu care reunește serviciile sociale, divertisment, lifestyle, ştiri şi fotografii într-o singură aplicație care derulează noutățile pe ecran asemeni unui feed reader.

Sursele de informații pentru această aplicație sunt foarte variate, HTC declarând că sunt reunite informații din 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, multe dintre aceste venind de la marile conglomerate media precum MTV, Vice Media, CoolHunting, Reuters şi multe altele. HTC One

Camera principală a telefonului încorporează un obiectiv cu diafragmă f/2.0 și un senzor de 4 megapixeli ce reține cu 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali. Chiar dacă rezoluția este mai mică, fotografiile vor fi mai bine realizate datorită dimensiunilor mai mari ale senzorului.

Camera HTC UltraPixel mai dispune şi de o serie de alte caracteristici şi efecte precum panoramare 360 grade, alipirea secvenţelor selectate sau posibilitatea de a elimina obiectele nedorite.

Carcasa telefonului este fabricată din aluminiu iar ecranul Super LCD 3 are o diagonală de 4.7 inci. HTC a ales o rezoluție Full HD (1080p) impresionată prin densitatea care se obține.

Noul One afișează interfața grafică a sistemului de operare Android Jelly Bean pe o matrice cu 468 de puncte pe fiecare inch.
One este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1.7GHz, la fel ca LG Optimus G Pro prezentat recent de coreeni, iar grafica Adreno 320 și cei 2GB de memorie RAM completează specificațiile terminalului.

Noul telefon va ajunge din luna martie în peste 80 de țări și regiuni, România fiind probabil printre acestea.

New HTC One (2013) – Foto HTC Zoe – Demo

HTC One White

HTC One White

Carcasa noului HTC One

Carcasa noului HTC One

Vezi ofertele HTC pe Koyos.ro
Vezi ofertele HTC pe Evomag.ro
Vezi ofertele HTC pe Clickshop.ro
Vezi ofertele HTC pe Marketonline.ro

To Top

Citește articolul precedent:
Evolio Aria Mini
Evolio lansează Aria Mini

Evolio aduce în România o tabletă de 8 inci cu specificații decente și un preț abordabil. Fără a avea pretenția...

Închide