stiri

Oferte de tablete cu Android de Black Friday

Pisica neagră a traversat desktop-ul, ghinion pentru servere. Promoțiile de Black Friday au început la miezul nopții de joi spre vineri, dar insomniacii nu le-au putut zări prea bine pe monitoare. Serverele oricât de pregătite ar fi fost ele, nu au făcut față curiozității românilor. Primele oferte vizibile de Black Friday ne-au parvenit de la EMAG. Cel mai mare magazin online din România a avut o strategie interesantă. A comunicat ofertele în același timp cu concurenții cu servere timide, chiar dacă startul cumpărăturilor îl va da dimineața.

Oferte la tablete Android de Black Friday

Noi am stat cu ochii evident pe telefoane și tablete cu Android. Ofertele Black Friday conțin deopotrivă tablete low-end ieftine – Allview Alldro, Serioux, cât și modele mainstream ajunse la maturitate pe piață – ASUS Padfone și ASUS TF300.

Tablete cu Android în ofertele Black Friday

ASUS Padfone

De departe, cel mai interesant produs găsit în oferta EMAG este ASUS Padfone – al cărui review îl puți citi pe AndroidLive. Am apreciat și atunci inovația adusă de telefonul ce se trasformă în tabletă, fiind încântați de calitățile telefonului. Dacă prețul de atunci de părea mare, reducerea de Black Friday îl face destul de accesibil.

2500 de lei este un preț foarte bun pentru acest all-in-one. Click pe ofertă!

ASUS Transformer TF300T – cu sau fără 3G

Tablete ASUS

Cine își dorește o tabletă brand cu performanțe peste medie, are de ales între varianta fără 3G și cea cu modul pentru internet ale tabletei ASUS Transformer TF300T. Am testat această tabletă în urmă cu 7  luni, iar concluziile review-ului te-ar putea interesa.

Alte tablete în oferta Black Friday la EMAG, sortat după preț

Nu uita de cele 5 sfaturi pentru a nu te lăsa păcălit de ofertele Black Friday

To Top

Citește articolul precedent:
Oferte Black Friday la FunGadgets.ro
Fungadgets fură startul de Black Friday

În timp ce documentam articolul cu sfaturi despre Black Friday am descoperit că pe Fungadgets.ro codul de anul trecut funcționează și în...

Închide