stiri

OMV Filling Station Finder

OMV Filling Station Finder

OMV coboară de la înălțimea afacerilor cu petrol și oferă o aplicație pentru Android ce permite utilizatorilor să găsească mai rapid stațiile de combustibil. OMV Filling Station Finder permite găsirea celei mai apropiate benzinării sau a benzinăriilor aferente unei rute stabilite de utilizator.

Aplicația marchează benzinăriile pe Google Maps deci nu va fi nevoie de prea mult timp pentru a vă obișnui cu modul de funcționare. Aplicația poate fi utilă în cazul în care sunteți într-o călătorie iar rezerva de combustibil se apropie de zero. OMV Filling Station Finder folosește o conexiune de date și GPS pentru a vă arăta distanța până la cea mai apropiată benzinărie. Aplicația nu este utilă în orice scenariu. Spre exemplu, o călătorie într-o zonă fără semnal și fără benzinării OMW, cum ar fi Transalpina, presupune totuși planificarea atentă a călătoriei.

Aplicația pentru Android are acoperire în: România, Austria, Germania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Serbia, Bulgaria și Slovenia. În unele țări, incluzând aici Austria, Germania și România, este disponibilă și lista cu cele mai recente prețuri la combustibili.

Aplicația pentru Android este gratuită și poată fi descărcată din Google Play. Posesorii de modele Apple pot accesa aplicația în iTunes.

OMV Filling Station Finder

OMV Filling Station Finder

To Top

Citește articolul precedent:
Bluetooth
Următorul update Android va aduce suport pentru Bluetooth Smart

Viitoare versiune de Android va veni cu suport pentru Bluetooth Smart. Funcțiile de programare pentru Bluetooth Smart vor fi oferite...

Închide