stiri

OPPO lansează modelele A15 și A15s echipate cu cameră triplă AI

OPPO A15

Mărcile chinezești de telefoane mobile devin pe zi ce trece mai interesante pe măsură ce își îmbunătățesc calitatea și își păstrează prețul accesibil. OPPO a lansat recent pe piața locală două noi telefoane, OPPO A15 și A15s, destinate utilizatorilor mai puțin pretențioși, dar care vor totuși să aibă acces la divertismentul online.

Echipate cu cameră triplă AI și un ecran de 6,52 inchi, cele două telefoane se încadrează în plutonul modelor obișnuite, fără să facă notă discordantă cu versiunile firmelor cu notorietate. Mai mult, datorită autonomiei crescute a bateriei și a spațiului de stocare de 64GB cu posibilitatea de extindere la 256GB, utilizatorii se vor bucura de mai multă libertate.

Cameră triplă

Ambele modele dispun de o cameră triplă cu inteligență artificială care redau întocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori. Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală cu senzor de 13MP, o cameră macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului din fotografii.

OPPO A15 și OPPO A15s dispun de modul HDR care oferă fotografii clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau în cazul unei surse de lumină din spatele subiectului. Prin modul Portret Bokeh fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural de bokeh, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adăugate 6 filtre speciale.

Stocare extinsă

OPPO A15s este un smartphone foarte rapid cu o capacitate de stocare de 64GB ce poate fi extinsă la 256GB. Având un procesor octa-core, MediaTek Helio P 35, acest telefon are o performanță impresionantă cu un consum redus de energie.

Cele două modele sunt extrem de potrivite și pentru pasionații de jocuri, având HyperBoost 2.1, compus din FrameBoost și TouchBoost, care analizează performanța telefonului și își ajustează setările astfel încât să evite reducerea frecvenței cadrelor pe secundă. Prin intermediul unei frecvențe a cadrelor stabilă, jucătorii au o experiență mai cursivă de joc cu un lag scăzut.

OPPO A15 și OPPO A15s sunt disponibile începând din februarie 2021 în variantele de culori Dynamic Black și Mistery Blue. Diferența de preț între cele două versiuni e de aproximativ 100 de lei.

VEZI PREȚURILE ONLINE

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Mi Air Charge
Xiaomi introduce Mi Air Charge

Xiaomi a introdus o nouă metodă de încărcare la distanță – Mi Air Charge. Aceasta metodă încearcă să transpună în...

Închide