stiri

OPPO lansează noile Reno6 Pro și Reno6 în România

OPPO Reno6 Pro 5G

OPPO lansează în România Reno6 Pro 5G și Reno6 5G, primele smartphone-uri care vin cu garanție standard de trei ani. OPPO Reno6 Pro este disponibil la precomandă în perioada 9 -23 septembrie împreună cu OPPO Watch de 46 mm cadou.

Peste 70 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosesc în fiecare lună, telefoanele OPPO Reno, pentru a capta, în medie, peste 2 miliarde de fotografii și peste 200 de milioane de clipuri video. Reno6 Pro 5G vine cu un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP , iar camera selfie este de 32MP. Senzorul de imagine al camerei principale este Sony IMX766, fiind echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum și altele caracteristici, pentru o înregistrare video îmbunătățită.

Reno6 Pro menține designul subțire și ușor, cu o grosime de 7,99 mm și o greutate de numai 188 g. Smartphone-ul este dotat cu un ecran 3D curbat de 6,5 inci, cu o rată de refresh de 90Hz și o rată de răspuns de până la 180Hz. Ecranul este certificat HDR10 + pentru a oferi imagini mai vii. Telefonul este echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 870 5G Mobile Platform cu un procesor Kryo 585, care poate rula până la 3,2 GHz.

De asemenea, dispozitivul beneficiază de 12 GB RAM și include tehnologia dezvoltată de OPPO, RAM Expansion. Cu ajutorul acesteia, o parte din spațiul de stocarea ROM disponibil poate fi transformat în spațiu RAM la activarea acestei funcții. Concret, memoria inițială de 12 GB RAM poate fi suplimentată cu o memorie extra de 3 GB / 5 GB / 7 GB atunci când este nevoie, ceea ce se traduce prin faptul că și atunci când rulează mai multe aplicații în același timp, Reno6 Pro funcționează în continuare fără probleme.

To Top

Citește articolul precedent:
realme GT Master Edition
Telefonul realme GT Master Edition va fi disponibil în România

Realme (realme) este o companie chinezească, cu sediul central în India, la New Delhi, ce a avut o creștere susținută...

Închide