telefoane

OPPO lansează trei telefoane pentru această vară: A72, A31 și A12

OPPO A72

OPPO, una dintre companiile chinezești cu un succes real pe piața telefoanelor inteligente, lansează în România telefoanele A72, A31 și A12. Marca OPPO este deținută de BBK Electronics Corporation alături de alte mărci precum OnePlus, Vivo și Realme.

OPPO A72

Telefonul OPPO A72 oferă 128 GB spațiu de stocare, 4GB memorie RAM și o baterie de 5000 mAh. OPPO A72 este echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 665 și dispune de sistemul Hyper Boost pentru optimizarea funcționării aplicațiilor, astfel că perfomanța telefonului este îmbunătățită. Grupul de camere foto de 48MP ar trebui să ofere cadre bune, mai ales dacă este utilizat în condiții de luminozitate ridicată. Tehnologia Flash Charge 18W asigură încărcarea rapidă a telefonului, iar funcția reverse charge permite încărcarea telefonului unui prieten.

OPPO A31

OPPO A31 are un ecran mare de 6,5 inchi și oferă un spațiu generos pentru majoritatea aplicațiilor de mobil. Camera triplă AI (cu lentilă macro) permite realizarea de fotografii reușite în orice mediu, conform spuselor producătorului. Deși dispozitivul dispune de un spațiu de stocare cuprins între 64 GB și 128 GB, cu ajutorul celor trei sloturi de card disponibile, spațiul poate ajunge chiar la 256 GB. OPPO A31 dispune de o baterie de 4230 mAh, care oferă o autonomie de până la 14 ore pentru vizionarea online a clipurilor în format HD, până la 7 ore de jocuri online sau până la 11 ore de redare audio.

OPPO A12

OPPO A12 oferă utilizatorilor funcții obișnuite specifice acum telefoanelor entry-level, cum ar fi cititorul de amprentă plasat pe spatele telefonului. Procesorul octa-core și cameră duală AI sunt alte beneficii pe care le au utilizatorii care achiziționează acest model. Sistemul de operare Android este completat de interfața grafică ColorOS 6.1, ce are un Smart Assistant care reunește toate aplicațiile deschise pentru a facilita accesarea informațiilor din home screen.

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei Mate 10 Pro
Huawei confirmă faptul că urmează să lanseze Mate 40

Huawei a confirmat în mod oficial că urmează să lanseze noul Mate 40, ultimul smartphone al companiei cu chipset Kirin....

Închide