stiri

OPPO Reno6 5G ocupă prima poziție în clasamentul global DXOMARK al performanței bateriei

OPPO Reno6 Pro 5G

OPPO Reno6 5G ocupă prima poziție în clasamentul global al performanței bateriei publicat recent de către DXOMARK. Smartphone-ul a obținut un scor de 96 de puncte, fiind cel mai bun punctaj obținut dintre toate cele 40 de produse testate.

DXOMARK este o companie frenceză independentă recunoscută pe plan internațional pentru testele aplicate camerelor, ecranelor, sistemelor audio și bateriei de smartphone-uri cu scopul de a prezenta utilizatorilor cele mai bune/performante gadget-uri. Pentru a determina smartphone-ul cu cea mai bună baterie, DXOMARK ia în considerare trei criterii: timpul de încărcare, autonomia și eficiența, rezultatele fiind realizare în urma testării pe parcursul a peste 150 de ore și 70 de tipuri de probe.

Dintre cele trei criterii testate, OPPO Reno6 5G este pe primul loc atât la încărcarea bateriei cât și la eficiența bateriei. Fiind echipat cu tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, OPPO Reno6 5G se încarcă la 100% (indicat de către telefon) în doar 29 de minute și are o încărcare completă (indicată de baterie) în 35 de minute înregistrând un scor de 109 de puncte în categoria de performanță.

Testele DXOMARK prezintă și faptul că o încărcare de doar 5 minute, atunci când nivelul bateriei este sub 50%, oferă o autonomie a bateriei de până la 10 ore, ceea ce plasează device-ul pe locul fruntaș al clasamentului și la această categorie.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung LPDDR5X DRAM
Samsung a dezvoltat prima memorie LPDDR5X de 16Gb, construită pe 14 nanometri

Samsung Electronics a anunțat că a dezvoltat prima memorie DRAM pe 14 nanometri (nm) bazată pe module LPDDR5X de 16...

Închide