stiri

Optimus L1 II – un Android ieftin de la LG

LG Optimus L1 II

Telefoanele ieftine nu se bucură prea mult de atenția presei, ziariștii fiind tentații să scrie despre modelele spectaculoase. În schimb, majoritatea clienților cumpără tocmai aceste modele ieftine, oferite de multe ori gratuit de operatorii de telefonie mobilă.

LG Optimus L1 II este un telefon entry-level destinat piețelor emergente mai puțin pretențioase. Cu un ecran de 3 inci și rezoluție 240×320, Optimus L1 II reușește să afișeze interfața sistemului de operare Android 4.1.2 Jelly Bean. Procesorul Snapdragon MSM7225A la 1GHz și cei 512MB de memorie RAM ar trebui să fie suficienți pentru rularea câtorva aplicații nepretențioase. Telefonul mai dispune de conexiune HSPA 7.2mbps, Bluetooth și o cameră de 2 megapixeli.

LG Optimus L1 II va fi disponibil în țări precum Rusia, India și Vietnam (posibil și în România) la prețul de 95 de dolari. În unele cazuri, Optimus L1 II ar putea fi oferit gratuit împreună cu abonamentele de telefonie mobilă.

LG Optimus L1 II

LG Optimus L1 II

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY S4 mini
Samsung anunță Galaxy S4 și GALAXY S4 mini cu LTE dual-mode

Samsung a anunțat primele dispozitive comerciale destinate utilizatorilor cu capabilități tehnologice integrale TDD-LTE (Time-Division Duplex) și FDD-LTE (Frequency Division Duplex)....

Închide