stiri

Pantech Vega Racer se vrea in top

Pantech Vega Racer

Pantech a dezvăluit un smartphone ce ar putea fi catalogat ca cel mai rapid model de pe piață. Vega Racer ar trebui să fie primul terminal cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8660 dual-core tactat la 1.5GHz surclasând chiar Samsung Galaxy S II. Pe lângă procesorul foarte puternic, Pantech a ales grafica Adreno 220 pentru a oferii imagini de excepție pe un ecran cu rezoluție înaltă. Caracteristicile terminalului îl susțin în totalitate ca un smartphone high-end.

Ecranul dispune de o diagonală de 4.3 inci și o rezoluție de 480×800 iar memoria RAM cuantifică 1GB. Vega Racer dispune de două camere video, cea principală având o rezoluție de 8 megapixeli. Privind spre specificații observăm asemănările cu Galaxy S II și HTC Evo 3D, o parte dintre chip-uri fiind probabil împărțite între mai multe modele.
Din păcate pentru Pantech, puterea sa financiară nu se poate compara cu cea a giganților asiatici, prețurile la care va trebui să achiziționeze chip-urile de la furnizori putând fi un dezavantaj major.Pantech Vega Racer

Pantech Vega Racer se vrea in top, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Sony Ericsson leak
Noi telefoane Sony Ericsson la prima aparitie pe internet

Două noi telefoane Sony Ericsson cu numele de cod "ST18i" și "CK15i" ar putea fi lansate anul acesta. După ce...

Închide