Parrot Mini Drone la CES 2014

| |

Producătorul de drone Parrot a venit la CES 2014 cu noi modele controlate prin Bluetooth direct de pe smartphone. Unul dintre noile modele este Sumo, un dispozitiv cu două roți ce se poate deplasa în nenumărate feluri. Al doilea model este MiniDrone, o versiune mai mică a dronelor AR Drone, ce are capacitatea de a zbura, de a se roti și de a se lovi de pereti și tavan fără a genera probleme.

Parrot MiniDrone este un model incredibil de mic, fiind la numai o zecime față de versiunea obișnuită. Roțile supradimensionate îi oferă noi posibilități de deplasare pe sol și îl protejeză totodată de impactul accidental cu pereții și tavanul.

Francezii nu au publicat prețurile celor două modele însă este de așteptat ca acestea să intre pe piața europeană în această primăvară.

Parrot Mini Drone – CES 2014

Parrot Mini Drone

Parrot Mini Drone

Parrot Mini Drone la CES 2014, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!