stiri

Posesorii de OnePlus 6 și 6T primesc o actualizare neașteptată chiar în această lună

OnePlus 9

Telefoanele vechi nu mai primesc actualizări ale sistemului de operare și nici nu se mai mențin pe lista modelelor care să merite atenția producătorului. Cu alte cuvinte, odată ce compania a încasat banii și a trecut o perioadă rezonabilă de timp, de aproximativ trei ani, telefoanele sunt complet uitate, iar utilizatorii vor fi nevoiți să se descurce așa cum pot.

La mai bine de trei ani de când au intrat pe piață, telefoanele OnePlus 6 și 6T primesc o actualizare nesperată a sistemului de operare. Ambele dispozitive primesc versiunea OxygenOS 11.1.2.2 a sistemului de operare. Compania remediază câteva probleme de securitate și erori și îmbunătățește stabilitatea terminalelor. Chiar dacă lista de modificări aduse nu este impresionantă, trebuie apreciat faptul că telefoanele care intră în al patrulea an de viață primesc totuși un update.

Actualizarea OTA va fi transmisă în etape. Primele pachete vor fi trimise către un grup limitat de utilizatori pentru a verifica dacă există erori majore, iar mia apoi distribuția se va face către mase pe parcursul mai multor zile.

To Top

Citește articolul precedent:
vivo
Telefoanele Vivo primesc Android 12 în Europa

Telefoanele Vivo din Europa vor putea face trecerea la Android 12. Cea mai recentă versiune a sistemului de operareva fi...

Închide