stiri

Prima prezentare video pentru Moto X

Motorola Moto X în mâinile lui Eric Schmid.

Un site vietnamez a reușit să realizeze prima prezentare a noului telefon Moto X. Campania de teasing a fost caracterizată de o mulțime de informații venite la intervale regulate de timp, semn că Google s-a ocupat cu atenție de promovarea acestui terminal. Cu acest telefon, Motorola dorește să revigoreze vânzările și să scoată compania din zona gri a pierderilor trimestriale succesive.

Tot pe căi neoficiale au fost comunicate și prețurile noului Moto X. Versiunea cu 16GB memorie flash va costa 299 de dolari iar cea cu 32GB va fi vândută cu 349 de dolari. Faptul că telefonul este fabricat în Statele Unite ale Americii nu are un impact major asupra prețului așa cum era sugerat de unii analiști economici.

Motorola Moto X în mâinile lui Eric Schmid.

Motorola Moto X în mâinile lui Eric Schmid.

Moto X este dotat cu un procesor dual-core la 1.7 GHz, 2GB memorie RAM și un ecran cu diagonala de 4.7 inci și rezoluție 720p. Camera principală dispune de un senzor cu rezoluția de 10.5 megapixeli iar cea frontală oferă o rezoluție de 2.1 megapixeli. Moto X va rula sistemul de operare Android 4.2.2, urmând să primească un update la Android 4.3.

Telefonul ar putea fi lansat în mod oficial la începutul lunii august.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Exynos
Noul Exynos 5 Octa 5420 dublează puterea grafică a mobilelor

Samsung a prezentat un nou chipset pentru dispozitivele mobile, cu performanțe grafice de top, ce încorporează șase nuclee grafice ARM...

Închide