stiri

Prima tabletă 3G dual-SIM de la E-Boda

E-Boda R93G

E-Boda își mărește portofoliul cu două noi tablete pe segmentul de diagonală de 7,85 inci. Revo R93G este prima tabletă 3G cu dual-SIM din gama de produse E-Boda. Cu dublă funcționalitate, dispozitivul poate fi folosit cu ușurință atât ca telefon, cât și ca tabletă, integrând două sloturi SIM ce pot fi utilizate simultan, atât pentru voce, cât și pentru date mobile.

Tableta încorporează un display de 7,85 inci, procesor Cortex A7 Dual Core de 1,2 GHz, memorie RAM de 1GB și rulează sistemul de operare Android 4.2. E-Boda Revo R93G are un preț recomandat de 549 lei.

E-Boda R93G

E-Boda R93G

Pe lângă aceasta, E-Boda a mai lansat modelul Revo R95 ce încorporează un display de 7,85 inci cu o rezoluție de 1024×768 pixeli și are o autonomie de 4 ore în modul de lucru. Pentru a spori performanța tabletei, Revo R95 este prevăzută cu un procesor ARM Cortex A7 Dual Core cu o frecvență de 1 GHz, procesor grafic Octa Core, memorie RAM de 1 GB și rulează sistemul de operare Android 4.2.
Cele două modele de tabletă au o carcasă din plastic cauciucat pentru o protecție și o rezistență sporită.

To Top

Citește articolul precedent:
nJoy Kara 8
nJoy lansează o tabletă pentru Telekom

Timișorenii de la nJoy lansează o tabletă OEM concepută în mod special pentru operatorul mobil Telekom. OEM-ul chinezesc este insipid,...

Închide