stiri

Prima tabletă Project Tango este motorizată de NVIDIA Tegra K1

Tableta Project Tango

Programul Google Project Tango este foarte îndrăzneț, propunându-și scanarea interioarelor clădirilor. Cu alte cuvinte, Google vrea un program în genul Street View care să fie utilizat în spațiile închise, inaccesibile publicului larg. În urmă cu ceva timp, Google a creat un telefon care poate scana încăperile unei clădiri și poate construi o hartă 3D. De acestă tehnologie ar putea profita diferite instituții, muzee, agenții imobiliare sau companii private.

Proiectul Google Project Tango

Zilele acestea, Google a prezentat prima tabletă pentru programul Project Tango ce va fi folosită în interiorul companiei pentru teste. Purtând denumirea oficială de Project Tango Tablet Development Kit, al doilea dispozitiv din acest program este pe o soluțieTegra K1 de la NVIDIA. Tableta integrează 4GB memorie RAM, 128GB spațiu de stocare, senzori de mișcare, senzor de adâncime și conectivitate 4G LTE. tableta costă 1024 de dolari și poate fi cumpărată de un număr limitat de utilizatori înscriși în program.

Kitul Google Project Tango

Tableta Project Tango

Tableta Project Tango

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS MeMO Pad 8 me181c
Noua serie ASUS MeMO Pad rulează Android KitKat

ASUS a construit noua serie MeMO Pad (ME176C/ ME181C/ ME581CL) pe baza soluțiilor furnizate de Intel și a sistemului de...

Închide