stiri

Primele specificații pentru LG Optimus Vu III

Încă de la prezentarea telefonului Optimus Vu II în urmă cu aproape un an, publicul a fost atras de oferta LG în segmentul phablet-urilor. Conform ziarului Korean Daily, LG Vu III va fi disponibil în versiunile F-300K, F-300L și F-300S. Noul smartphone va beneficia de un ecran cu diagonala de 5.2 inci, rezoluție 1280 x 960 pixeli și aspect 4:3.

Succesorul modelului Optimus Vu II va avea la bază o platformă Snapdragon 800, cea mai performantă soluție existentă la ora actuală pe piață. Date fiind specificațiile tehnice ale chipset-ului Qualcomm este de așteptat ca LG Vu III să fie foarte performant și să ofere o mulțime de funcții de la Bluetooth 4.0 la comunicațiile LTE. O cameră cu rezoluția de 13 megapixeli completează desfășurarea de forțe cu care LG vrea să impresioneze publicul.

LG Optimus Vu III va fi prezentat cel mai probabil la IFA 2013 însă nu există nicio confirmarea din partea firmei producătoare.

lg_5_inch_1080p

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus L1 II
Optimus L1 II – un Android ieftin de la LG

Telefoanele ieftine nu se bucură prea mult de atenția presei, ziariștii fiind tentații să scrie despre modelele spectaculoase. În schimb,...

Închide