Primele specificații pentru LG Optimus Vu III

| |

Încă de la prezentarea telefonului Optimus Vu II în urmă cu aproape un an, publicul a fost atras de oferta LG în segmentul phablet-urilor. Conform ziarului Korean Daily, LG Vu III va fi disponibil în versiunile F-300K, F-300L și F-300S. Noul smartphone va beneficia de un ecran cu diagonala de 5.2 inci, rezoluție 1280 x 960 pixeli și aspect 4:3.

Succesorul modelului Optimus Vu II va avea la bază o platformă Snapdragon 800, cea mai performantă soluție existentă la ora actuală pe piață. Date fiind specificațiile tehnice ale chipset-ului Qualcomm este de așteptat ca LG Vu III să fie foarte performant și să ofere o mulțime de funcții de la Bluetooth 4.0 la comunicațiile LTE. O cameră cu rezoluția de 13 megapixeli completează desfășurarea de forțe cu care LG vrea să impresioneze publicul.

LG Optimus Vu III va fi prezentat cel mai probabil la IFA 2013 însă nu există nicio confirmarea din partea firmei producătoare.

lg_5_inch_1080p

Primele specificații pentru LG Optimus Vu III , 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!