stiri

Prototip Asus Eee Slider

Sistemul de glisare ASUS Eee Pad Slider ep102

Sistemul de glisare ASUS Eee Pad Slider ep102

Tableta Eee Slider cu Android de la ASUS a făcut ceva vâlvă în ultimele zile, după ce publicația online The Inquirer a anunțat că produsul va avea Gingerbread și va întârzia la întâlnirea cu marele public până în Q3. ASUS a replicat imediat că-și urmează planul de-a instala Honeycomb cu tot cu Android Market și că va lansa dispozitivul în Q2. Cum piața noastră se sincronizează întotdeauna mai târziu cu restul lumii, nu ne agităm prea tare și tratăm cu mai mult interes prima impresie lăsată englezilor de un prototip Asus Eee Slider echipat cu Froyo.

Tableta de 10.1 inci are o tastatură Qwerty glisantă care dă și numele produsului, iar înăuntru încătușează un proaspăt Nvidia Tegra 2. Are două camere, una de 1.2MP și alta pe spate cu senzor de 5MP. Autonomia pretinsă de producător este de 8 ore. Se pare că prototipul văzut de The INQUIRER nu avea varianta finală a mecanismului de glisare, însă tastatura s-a dovedit confortabilă, tastele răspunzând bine la apăsări având în vedere că trebuie să se ascundă ușor sub ecranul touch.

Asus Eee Slider cu port USB, slot de card SD și ieșiri VGA + HDMI a susținut o demonstrație video rulând fluent. Pe sistemul Android 2.2 instalat pe Slider, britanicii au găsit ceva mai puține aplicații decât cele regăsite pe telefoane. L-au folosit și ca e-reader și au părut încântați de calitatea imaginilor surprinse cu camera video de pe fața dispozitivului.

Slider s-a dovedit ușor, fără să pară mare ca în poze, iar manevrarea cu o singură mână nu a ridicat probleme, au mai spus cei de la The Inquirer.

Sursa: theinquirer.net.

To Top

Citește articolul precedent:
Galaxy Tab la Cosmote

Cosmote aduce în oferta sa noul Samsung Galaxy Tab. Echipamentul se va găsi în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţul...

Închide