Pune-ți orașul pe harta Angry Birds

| |

Fanii Angry Birds au posibilitatea de a pune orașul lor pe harta celui mai dorit joc pentru Android. Designerii de la Rovio vor recrea 10 orașe care participă la celebrarea zilei Angry Birds. Tot ce trebuie de făcut este să va înregistrați pe meetup.angrybirds.com, să vă strângeți prietenii și apoi să împărtășiți imaginile și filmele realizate cu lumea întreagă.

Echipa Angry Birds va selecta 10 dintre cele mai creative și mai zgomotoase orașe și le va transpune în universul virtual. Până acum s-au înscris concurenți puternici din: Londra, New York, Budapesta, Los Angeles, Tel Aviv, Helsinki, Singapore, Jakarta și Toronto.

În București acțiunea programată pentru sâmbătă 11 decembrie 2010, are loc în Verde Cafe, strada Domnița Ruxandra, nr 15.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!