stiri

Realme 8i a ajuns în România

realme 8i

Realme anunță disponibilitatea în România a modelului realme 8i. Realme oferă dotări premium pe telefoane accesibile, precum camera de 108MP de pe modelul Realme 8 Pro, primul procesor G96 din lume folosit pe Realme 7 sau încărcarea ultra rapidă de 65W disponibilă prima oară pe seria 7 Pro. Prin lansarea modelului Realme 8i, compania aduce clienţilor săi un telefon cu ecran la 120Hz într-un segment de preț foarte accesibil.

Echipat cu un procesor rapid MediaTek Helio G96, un ecran “ultra smooth” de 120Hz și o memorie RAM ce poate atinge 5GB capacitate prin intermediul virtualizării, noul model este soluția ideală pentru pasionatul de multimedia și gaming. Procesorul Helio G96 este, de asemenea, un procesor pe care Realme și MediaTek l-au supravegheat și l-au lansat împreună. Echipat cu 5GB memorie RAM virtuală, Realme folosește din plin acest artificiu tehnologic pentru a oferi utilizatorilor suficientă memorie la un preț cât mai mic. Această tehnologie a fost adaptată de la calculatoare la telefoane pentru a fluidiza funcţionarea telefonului, astfel încât aplicațiile se deschid mai repede, iar procesele din background sunt mai rapide.

Ecranul care echipează telefonul Realme 8i măsoară 6,6 inchi diagonală și oferă un raport corp-ecran de 90.8%. Rezoluția de 1080 x 2412 pixeli oferă o densitate de 400 ppi, oferind imagini clare și o luminozitate ridicată de 600nits. Marele avantaj pe care acest ecran îl oferă este rata de refresh de 120Hz, ideală pentru gaming, dar și la o utilizare mai puțin solicitantă.

Realme 8i este disponibil la eMAG în varianta de 4GB RAM și 64GB memorie la un preţ de 949,99 Lei.

To Top

Citește articolul precedent:
OPPO Reno6 Pro 5G
OPPO Reno6 5G ocupă prima poziție în clasamentul global DXOMARK al performanței bateriei

OPPO Reno6 5G ocupă prima poziție în clasamentul global al performanței bateriei publicat recent de către DXOMARK. Smartphone-ul a obținut...

Închide