tablete

ASUS Fonepad 7 (ME175CG)

ASUS Fonepad 7 2014

Introducere

Tabletele ASUS din seria Fonepad 7 au devenit foarte atractive pentru publicul român datorită calității și funcțiilor suplimentare pe care le oferă. Asemeni celorlalte modele Fonepad, noua tabletă ASUS Fonepad 7 (ME175CG), lansată la Mobile World Congress 2014 Barcelona, este construită pe baza unui hardware furnizat de Intel. Tableta ME175CG este livrată în mai multe versiuni, cu unul sau cu două SIM-uri. Dacă nu puteți să faceți diferența între mulțimea de modele Fonepad nu-i nicio problemă, nici noi nu reușim întotdeauna.

Experiența Intel în domeniul procesoarelor aduce acea stabilitate mult râvnită de persoanele care au optat pentru modelele OEM chinezești.
Structura este solidă, zonele de îmbinare pot fi sesizate numai în urma unei analize amănunțite iar materialul exterior se pretează unui utilizări îndelungate.

ASUS Fonepad 7 2014

ASUS Fonepad 7 2014

Culoarea închisă a ecranului se potrivește cu plasticul negru, lucios din jurul ecranului. În zona superioară, Fonepad 7 prezintă o grilă pentru difuzor, folosit în acest caz și pentru convorbirile telefonice, alături de care este amplasată camera video. Tot în partea frontală însă în zona inferioară se poate vedea logoul ASUS și o fără senzori, utilă pentru a fixa mai bine tableta atunci când o folosiți. Portul microUSB și conectorul audio sunt plasați în partea de sus, acolo unde pot fi accesați mai ușor.

ASUS Fonepad 7 2014

ASUS Fonepad 7 2014

Sloturile pentru microSIM și card microSD sunt amplasate pe lateral și sunt camuflate cu un capac dintr-un plastic cauciucat. Dat fiind că montarea și demontarea cardurilor se face mai rar, camuflarea acestora este o decizie înțeleaptă luată de inginerii ASUS.

ASUS Fonepad 7 2014

ASUS Fonepad 7 2014

În partea laterală dreaptă putem găsi butoanele pentru volum și butonul on/off, acestea fiind ușor accesibile dreptacilor.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top