tablete

ASUS Fonepad 7 (ME175CG)

ASUS Fonepad 7 2014

Accesorii și Baterie

Asemeni modelului precedent, ASUS Fonepad 7 ME372CG, noua tabletă este alimentată de o baterie litiu-polimer de 15Wh. ASUS declară despre aceasta că poate furniza energie pentru o perioadă de până la 10 ore dacă nu abuzați de aplicații mari consumatoare de resurse.

Procesorul procesorul Intel Atom Z2520 este deosebit de eficient din punct de vedere energetic, experiența Intel spunându-și cuvântul.

ASUS a încorporat acumulatorul în structura dispozitivului, înlocuirea acestuia fiind posibilă după demontarea tabletei.

ASUS Fonepad 7 2014

ASUS Fonepad 7 2014

Din păcate, ASUS nu oferă prea multe accesorii. Utilizatorii ce vor achiziționa noul Fonepad 7 având la dispoziție un minim necesar format din adaptor, cablu microUSB și manual.

ASUS Fonepad 7 2014

ASUS Fonepad 7 2014

Posesorii noului model vor putea folosi accesoriile concepute pentru generațiile precedente, dimensiunile extrioare fiind identice. Spre exemplu, carcasă de protecție TriCover, confecționată din materiale durabile, poate proteja atât ecranul cât și părțile de plastic ale tabletei.

Pentru a pune în valoare funcția de telefon a lui Fonepad 7 , utilizatorii pot achiziționa separat orice set hands-free cu Bluetooth.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top