stiri

ASUS Fonepad ME371MG Review

Tabletele au nevoie de internet pentru a fi puse în valoare iar prezența unui hotspot gratuit era absolut necesară într-o perioadă în care abonamentele operatorilor mobile erau foarte scumpe. Odată cu maturizarea tehnologiei, internetul mobil nu mai e o pasăre rară ci un lucru comun.

Mulți dintre posesorii de telefoane inteligente folosesc un abonament de date pentru a accesa email-ul sau rețelele sociale, acesta fiind principalul ingredient ce completează o tabletă.

Review Fonepad

ASUS a creat Fonepad, o tabletă de 7 inci cu suport 3G și posibilitatea de a efectua apeluri telefonice. În conceperea și structurarea acestui model s-au ținut cont de anumite scenarii de utilizare și de dorința anumitor clienți de a avea un echipament cu posibilități multiple, pe care să-l poată achiziționa la un preț accesibil. Cum Memo Pad Me172V reprezenta deja soluția entry-level destinată utilizatorilor mai puțin pretențioși s-a pornit la dezvoltarea unui hardware deosebit, bazat pe o platformă Intel.

Combinația dintre un procesor Intel și sistemul de operare Android este destul de rară, majoritatea producătorilor preferând procesoarele ARM.

Review Fonepad

La exterior, Fonepad arată întocmai ca orice altă tabletă de 7 inci. Ecranul IPS capacitiv domină partea frontală iar aluminiul acoperă partea din spate. În partea superioară, utilizatorul va găsi un difuzor, amplasat frontal întocmai ca la un telefon, și camera foto cu rezoluția de 1.2 megapixeli.

Review Fonepad

În partea din spate există un al doilea difuzor utilizat pentru redarea sunetului din aplicațiile media.

Review Fonepad
Accesul la slotul microSD și la microSIM se face după înlăturarea unui capac din plastic, așa după cum puteți vedea în fotografiia de mai jos. Pe capacul din plastic este lipită antena dispozitivului ce se conectează la tabletă prin intermediul a două lamele din cupru.

ASUS a învățat din greșeli cum să construiască o carcasă elegantă metalică fără a ecrana modulele radio iar soluția aleasă a fost tocmai această zonă din plastic pe care o puteți întâlni la multe modele ce aleg carcasa din aluminiu.

Review Fonepad
La baza tabletei este amplasat portul microUSB și conectorul audio de 3.5mm, semn că ASUS a conceput această tabletă pentru a fi utilizată în poziție verticală.
Review Fonepad

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top