tablete

ASUS MeMO Pad ME172V mini review

ASUS MeMO ME172V


Tabletele ieftine nu sunt tratate cu seriozitate de către utilizatori și nici site-urile de profil nu se dau în vânt să testeze produse ale căror performanțe nu sunt deosebite.

Din păcate există clienți care nu își permit să plătească un preț prea mare pe o tabletă și nici nu au pretenții deosebite în ceea ce privește performanțele. Mai mult, unii nici nu observă diferențele între tabletele din aceeași clasă și nici nu sunt interesați să compare gigahertzi și megabiti.

ASUS MeMO ME172V

ASUS MeMO Pad ME172V se vrea o tabletă cât mai accesibilă cu putință, fără a renunța la construcția robustă și la unele elemente împrumutate de la suratele mai potente.

Carcasa modelului poartă o textură reliefată pentru o bună aderență iar ecranul este protejat cu sticlă. Spre deosebire de alte tablete, MeMO Pad integrează un slot pentru carduri microSD fapt ce permite extinderea memorie cu 32GB. Slotul microSD este foarte important, mai ales că unii dintre posesorii de gadgeturi au investit în carduri de memorie și doresc să le folosească în continuare.

ASUS MeMO ME172V

Asemeni modelului Google Nexus 7, fabricat tot de ASUS, MeMO Pad a renunțat la camera principală pentru reducerea costurilor.

ASUS MeMO ME172V

Camera principală este folosită ocazional, mulți utilizatori putând să se lipsească de ea. De altfel, nu am văzut pe nimeni fotografiind cu tableta prin oraș. Ar fi total nepractic și neprofesionist. În schimb, ASUS a pus accent pe materialele carcasei și pe construcția atent îmbinată. Tableta este solidă, este bine îmbinată și oferă confortul unui lucru bine realizat.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top