telefoane

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

Telefonul

ASUS Zenfone 2 ZE500CL profită din plin de interfața grafică ZenUI. Funcțiile de telefonie sunt la îndemână iar ecranul cu diagonala de 5 inci permite acordarea unei suprafețe generoase pentru fiecare caracter în parte. Textul este ușor de introdus, iar contactele se identifică ușor.

În cazul în care nu doriți să tastați primele litere ale numelui din agendă, aveți posibilitatea de a apela vocal persoana respectivă, Google având un motor de recunoaștere vocală destul de bun.

Interfață telefon ASUS Zenfone 2 ZE500CL

Interfață telefon ASUS Zenfone 2 ZE500CL

O altă funcție pe care o apreciem la Zenfone 2 ZE500CL este posibilitatea de a bloca apelurile și SMS-urile de la anumite numere de telefon. Astfel, spamul de la operatorul mobil sau de la instituțiile financiare dubioase poate fi ușor blocat prin simpla introducere a numărului de telefon. Ignorarea acestor apeluri vă scutește de convorbiri inutile și de mesajele venite în cele mai inoportune momente.

Utilizatorii care doresc mai multă ordine în agenda telefonică își pot ordona contactele în diverse categorii (familie, prieteni, VIP, colegi, etc.)

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top