telefoane

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

Introducere

Chiar dacă vi se pare ușor confuz după publicarea primului review al telefonului ASUS Zenfone 2, un nou review pentru Zenfone 2 este bine-venit odată ce compania taiwaneză ne face o nouă ofertă de nerefuzat. Cu sprijinul ASUS România, cărora le mulțumim pentru promptitudinea cu care ne pun la dispoziție aceste terminale, am putut testa nou intratul pe piață ASUS Zenfone 2 ZE500CL.

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

Telefonul Zenfone 2 ZE500CL este un model mainstream, cu performanțe respectabile și preț accesibil clasei de mijloc. Zenfone 2 ZE500CL nu trebuie confundat cu Zenfone 2 ZE551ML 4GB, un telefon cu altă structură hardware, cu alt preț și alte performanțe. Practic sunt două modele foarte diferite ce poartă aceeași denumire, ce trebuie deosebite după codul format din litere și cifre, în acest caz ZE500CL.

ASUS Zenfone 2 ZE500CL – hands-on

Telefonul beneficiază de o construcție mai simplistă și destul de robustă. Partea din față este oferă spațiu suficient în zona inferioară pentru butoanele capacitive de sine stătătoare. ASUS nu a vrut să construiască un mobil cu ecranul din ramă în ramă și a lăsat loc a putea prinde terminalul fără a risca activarea accidentală a diferitelor funcții.

Zona superioară a permis amplasarea unei fante pentru difuzor ceva mai mare iar camera frontală este ușor vizibilă, nefiind ascunsă de ochii utilizatorului. Tot în partea de sus este montat butonul on/off și conectorul pentru căști.

review-asus-zenfone2-ze500cl-1584

Butonul de power – ZenFone 2 ZE500CL

Zona inferioară este didicată exclusiv conectorului microUSB.

ASUS Zenfone 2 ZE500CL - conector microUSB

ASUS Zenfone 2 ZE500CL – conector microUSB

Partea din spate beneficiază de o nouă aranjare a butoanelor. Aici veți găsi cele două butoane pentru volum, camera principală și bliț. În zona inferioară sunt vizibile orificiile pentru al doile difuzor al telefonului, cel dedicat redării fișierelor audio.

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

ASUS Zenfone 2 ZE500CL

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8

To Top