telefoane

ASUS ZenFone 3 – cea mai bună alegere din zona sa de preț

ASUS Zenfone 3

Introducere

ASUS Zenfone 3 ZE520KL nu este cel mai performant model al gamei Zenfone 3, însă este suficient de puternic pentru a încerca să se bată de la egal la egal cu Samsung Galaxy S6 (vezi secțiunea performanțe). Din punct de vedere estetic, telefonul are toate ingredientele unui model de top. Zenfone 3 este livrat într-o cutie elegantă, putând fi ales drept cadou pentru ocazii speciale (vezi foto).

Vezi ofertele ASUS!

Ecranul ocupă cea mai mare parte a telefonului, aproape 76%, lăsând loc pentru trei butoane tactile aflate la baza acestuia. În partea superioară se află difuzorul pentru convorbiri telefonice, camera foto frontală și doi senzori, unul fiind de proximitate.

ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3

Îmbinările dintre sticla ecranului și scheletul intern fabricat din aluminiu sunt insesizabile utilizatorului obișnuit, elementele fiind lipite între ele cu adezivi performanți. Un utilizator obișnuit va avea impresia că telefonul este un singur element cu structură uniformă, fără să intuiască ce tehnologie avansată se află la interior.

Pe partea din spate sunt vizibile elemente precum camera foto principală, ieșită în relief cu aproape 1mm, senzorul laser pentru cameră, un bliț format din trei LED-uri de culori diferite și cititorul de amprente, aflat imediat sub cameră.

ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3 ZE520KL nu renunță la conectorul audio de 3.5mm, utilizatorul având posibilitatea să aleagă dintr-un număr mare de căști de calitate, nefiind un client captiv pentru accesorii audio. În ceea ce privește interfața USB, Zenfone 3 se laudă cu un port Type-C, reversibil, ce facilitează atât traficul de date la viteză mare între telefon și PC, cât și conectarea încărcătorului.

Pe laterala stângă a telefonului se găsește un sertar pentru două cartele (una micro-SIM și alta nano-SIM) și cartela microSD. Pe laterala dreaptă, utilizatorul are acces la trei butoane – două pentru volum și unul on/off.

ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3 (butoane amplasate în dreapta)

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top