telefoane

ASUS ZenFone 3 – cea mai bună alegere din zona sa de preț

ASUS Zenfone 3

Telefonul

ASUS Zenfone 3 ZE520KL este un telefon dual-SIM, dual stand-by, acceptând două cartele. Prima (SIM1) este de tip micro-SIM, iar cea de a doua este de tip nano-SIM. Între acestea se gășește slotul pentru cardul microSD. Sertarul cu cele trei cartele se introduce într-un slot amplasat pe laterala stângă. Accesul la acest sertar se face cu ajutorul unei agrafe (ac, etc.).

ASUS Zenfone 3 - interfață telefon

ASUS Zenfone 3 – interfață telefon

ASUS Zenfone 3 ZE520KL beneficiază de aceeași interfață grafică pe care o putem regăsi și pe alte telefoane precum Zenfone 2, Zenfone Selfie sau Zenfone Zoom. Utilizatorul va regăsi o tastatură mare, cu cifre mari, bine evidențiate și o grupare a contactelor care facilitează indentificarea persoanelor.

Submeniurile asociate vă oferă posibilitatea să configurați cele două cartele și să creați o listă neagră pentru numerele de telefon de la care se trimit mesaje comerciale nedorite (spam).

ASUS Zenfone 3 - interfață telefon

O altă facilitate interesantă este dată de integrarea în interfața telefonului a funcției pentru înregistrarea apelurilor telefonice. Spre exemplu, atunci când vi se oferă la telefon informații mai complexe pe care nu le puteți reține sau nota (cum ar fi indicații de orientare, cifre, proceduri, etc.) puteți înregistra convorbirea, pentru ca mai apoi să reascultați aceste informații.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top