telefoane

ASUS ZenFone 4 ZE554KL

ASUS ZenFone 4 ZE554K

Software, aplicații, accesorii și baterie

ASUS ZenFone 4 ZE554KL rulează sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat cu noua interfață ZenUI 4.0. Sistemul de operare păstrează aplicațiile cu adevărat utile cum ar fi lansatorul de aplicații și managerul de fișiere, renunțând complet la bloatware-ul caracteristic generației Zenfone 2. Dacă utilizatorul va dori o aplicație specifică, o va putea descărca din Google Play.

ZenFone 4 va primi actualizări continue pentru sistemul de operare și pentru aplicații, astfel că utilizatorul se va putea bucura mult timp de acum încolo de cele mai noi funcții și de cel mai ridicat nivel de securitate.

ASUS oferă utilizatorilor pe lângă telefon o husă din silicon, cablu USB type C reversibil, căști intraurale și un încărcător tip de 5V și 2A, cu o putere de 10W, ce poate fi folosit și la încărcarea altor dispozitive, inclusiv a tabletelor. Adaptorul de alimentare acceptă tensiuni de intrare cuprinse între 100 și 240 de Volți.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL este alimentat de o baterie internă de 3300mAh. Sistemul de reîncărcare rapidă de la ASUS și eficiența modemului oferind până la două ore de convorbire după numai 5 minute de reîncărcare. După 36 de minute de reîncărcare, bateria ajunge la capacitate de 50%, fiind suficient pentru o zi obișnuită. Telefonul este foarte bine optimizat din punct de vedere al consumului de energie, putând să ruleze clipuri video timp de până la 16 ore sau să permită navigarea pe Internet timp de până la 18 ore. Practic singurele activități care ar putea descărca bateria în mai puțin de opt ore sunt jocurile cu grafică avansată, ce solicită procesorul și acceleratorul grafic.

ASUS ZenFone 4 ZE554KL

ASUS ZenFone 4 ZE554KL

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top