ASUS Zenfone 5 ZE620KL

| |

Telefonul

ASUS Zenfone 5 ZE620KL profită de suprafața generoasă a ecranului cu diagonala de 6,2 inci. Fiecare zonă a ecranului este folosită într-un mod cât mai rațional, cifrele având dimensiuni mari, fără alte elemente grafice care să distragă atenția utilizatorului. Designul simplificat este pe gustul utilizatorului european care va aprecia și mai mult telefonul.

ASUS a păstrat funcțiile cu care ne-a obișnuit cum ar fi înregistrarea convorbirilor telefonice, gruparea numerelor din agendă și adăugarea de câmpuri suplimentare pentru fiecare intrare din agendă.

Bateria puternică și funcțiile de optimizare energetică pentru apelurile telefonice digitale se fac simțite la noi generații de terminale. Zenfone 5 poate funcționa 22 în regim de așteptare 4G până la epuizarea completă a bateriei și poate asigura până la 25 de ore în convorbirile 3G. Aceste cifre depind și de calitatea conexiunii oferite de operatorul mobil.

În sertarul aflat pe partea stângă a telefonului, accesibil cu ajutorul unei agrafe, utilizatorul poate monta două carduri Nano SIM 2G/3G/4G. Unul dintre aceste două sertare este utilizat și de cartela microSD de până la 2TB, deci va trebui să alegeți fie o configurație dual SIM, fie mai multă memorie de stocare.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

ASUS Zenfone 5 ZE620KL, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!