ASUS Zenfone 5 ZE620KL

| |

Performanțe

ASUS Zenfone 5  este un telefon performant care se descurcă în orice joc existent astăzi în magazinul oficial Android. Ecranul cu rezoluție mare afișează perfect clipurile filmate la rezoluție 4K cu 30 de cadre pe secundă.

Am rulate cu plăcere jocuri precum Asphalt 8: Airborne de la Gameloft și Need for Speed No Limits de la Electronics Arts. Telefonul este subțire, poate fi ținut cu ușurință în mână și nu se încălzește prea tare în timpul jocurilor. Despre Zenfone 5, ASUS a declarat că la interior au fost montat plăcuțe subțiri de carbon pentru răcirea chipsetului, fapt care ar înlătura orice altă problemă de deteriorare a ecranului din cauza căldurii.

Zenfone 5 integrează funcții de deblocare prin recunoașterea facială și funcții de menținere activă prin recunoașterea permanentă a utilizatorului. Pe lângă aceastea există și senzorul de amprentă gata oricând să vă citească amprenta și să asociaze toate informațiile biometrice ale utilizatorului.

Rezultate pentru ASUS Zenfone 5

  • 3Dmark Sling Shot Extreme OpenGL– 962
  • 3Dmark Sling Shot – 1486
  • 3Dmark Sling Shot Extreme Vulkan – 769

Capturi cu rezultatele obținute în benchmarkuri de ASUS Zenfone 5

Pagina anterioaraPagina urmatoare

ASUS Zenfone 5 ZE620KL, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!