tablete

Odys Space (REVIEW)

Atractivitatea unor tablete buget e contrabalansata aproape mereu de compromisuri tehnice. Chiar dacă chipset-urile din generațiile mai vechi sunt trecute cu vederea de public, ele își păstrează calitățile, performanțele și eficiența.

Dacă modelele scumpe dispun de cele mai recente chipset-uri de la NVIDIA și Texas Instruments, o tabletă accesibilă precum Odys Space trebuie să se mulțumească cu un chipset Qualcomm MSM7227 ARM11 tactat la 800MHz.

Promovată prin funcționalitatea 3G și designul compact cu muchii cauciucate, Odys Space poate încânta un prim utilizator de tablete, dar dezamăgi un cunoscător. Ecranul LCD capacitiv are o rezoluție de 800×480 pixeli, fiind acoperit cu un simplu plastic. Pe spate, capacul lucios păstrează amprentele inerente. Tabletă este acoperită pe muchii cu un plastic aderent, diferit de cel al capacului, ce permite buna prindere.

 

Odys Space are o grosime de 12mm, spațiul fiind suficient de generos pentru montarea mufelor. Butoanele de volum și butonul de resetare sunt montate în partea de sus a tabletei. Latura din dreapta oferă spațiu pentru microfon, cartela SIM și pentru cardul microSD. În partea de jos puteți găsi portul microUSB, mufa de alimentare și mufa pentru căști.

Fiind un model ce rulează sistemul de operare Android, tableta dispune de cele patru butoane capacitive pentru back, aplicații, home și search.

 

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top