tablete

Odys Space (REVIEW)


Tableta poate accesa un magazin propriu de aplicații compatibile cu această configurație dar și binecunoscutul site Getjar ce dispune de 350.000 de titluri pentru Android.

App Center pune la dispoziția utilizatorului câteva aplicații utile, însă nu se poate compara cu Android Market din punct de vedere al diversității. Prețurile practicate pe magazinul propriu sunt destul de piperate, iar spre deosebire de Android Market aici nu există o posibilitate reală de a alege. Spre exemplu, software-ul Quickoffice Pro costă 14.99USD iar WeatherPro 2.99 euro. Numărul aplicațiilor din App Center este destul de redus și nu poate acoperi dorințele unui utilizator obișnuit. Programele adiționale pot fi instalate cu ajutorul unui installer apk.

Utilizatorul mai poate instala, de asemenea, aplicația 1Mobile Market, ce se prezintă ca o alternativă gratuită a Android Market.

 

Odys Space nu poate accesa Android Market, mulțimea de aplicații gestionate de Google fiind indisponibilă pentru această tabletă cel puțin pe această cale. Metoda prin care puteți totuși instala aplicațiile compatibile presupune câțiva pași simpli. În primul rând trebuie să descărcați aplicația cu extensia apk și să o copiați pe cardul de memorie microSD, pe care se presupune că îl aveți deja. Pasul următor este vizualizarea cardului de memorie cu ES File Explorer, o aplicație pe care o găsiți preinstalată pe tabletă. Simpla selectare a aplicației apk de pe cardul de memorie va porni procesul de instalare. În felul acesta am reușit să instalăm benckmark-urile pentru testarea performanțelor brute ale procesorului Qualcomm MSM7227.

Linpack for Android afișează după rularea testului valoarea de 10.677 Mflopi, o valoare mai mare decât ne-am fi așteptat de la un procesor ARM 11.

Modulul 3G transformă tableta într-un telefon astfel încât să puteți efectua apeluri către orice număr. Receptorul GPS permite instalarea software-ului de navigație dar și poziționarea rapidă pe hartă atunci când utilizați tableta în spațiu deschis.

Pagina anterioaraPagina urmatoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top