stiri

Samsung a lansat noua tabletă Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A
Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A

Galaxy Tab A are un ecran cu raportul de aspect 4:3, diferită de majoritatea tabletelor Samsung. Cu o cameră foto principală de 5MP și una secundară de 2MP, Galaxy Tab A le permite utilizatorilor să suprindă momentele importante cu ușurință. Galaxy Tab A oferă o experiență de utilizare îmbunătățită, având preinstalat sistemul de operare Android Lollipop 5.0. Sistemul home screen a fost refăcut pentru a se încadra în ecranul 4:3, în timp ce utilizatorii pot transfera cu ușurință fișiere prin drag and drop. În plus, sistemul de afișare a notificărilor a fost modificat pentru a fi afișate până la cinci notificări simultan, iar tab-urile din partea superioară a ecranului au fost înlăturate pentru a face loc listei de contacte preferate .

Kids Mode este disponibil pentru descărcare prin Galaxy Essentials sau Galaxy Apps și le permite părinților să gestioneze conținutul accesibil pe tabletă, prin stabilirea unei perioade de timp în care copiii pot folosi tableta și a aplicațiilor la care aceștia au acces. Părinții pot monitoriza utilizarea cu ajutorul rapoartelor generate automat. În același timp, copiii se pot bucura de o interfață dezvoltată pentru ei și pot utiliza funcții create special pentru cei mici, printre care Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart și secțiuni specifice „Friends” și „Play”. Mai mult, Multi-Kids Profile permite configurarea de profiluri personalizate pentru de până la șase copii pe aceeași tabletă

SideSync 3.0 permite navigarea cu ușurință și partajarea fișierelor între Galaxy Tab A și computerul personal. Printre funcții se numără și notificări ale apelurilor primite, ale mesajelor scrise și ale documentelor împărtășite.

Utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicații și servicii Microsoft preinstalate pe noul Galaxy Tab A. Prin Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote și Microsoft OneDrive utilizatorii pot accesa, edita și salva cu ușurință documente și fotografii. În plus, aplicația Skype le permite să rămână mereu conectați cu cei dragi.

Pentru utilizatorii în căutarea unui dispozitiv practic pe care să-l poată folosi și în timpul serviciului și în scop personal, Galaxy Tab A și al său S Pen sunt alegerea perfectă. S Pen-ul permite selectarea conținutului la fel de ușor ca un mouse, iar Smart Select le permite utilizatorilor să capteze imagini și să selecteze texte. Utilizatorii pot folosi S Pen-ul și pentru a-și actualiza calendarul S Planner, pentru o mai bună organizare.

Samsung Galaxy Tab A este disponibil în trei variante: Samsung Galaxy Tab A (Wi-Fi și LTE) și Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (Wi-Fi).
Cu noul sistem de operare Android 5.0 Lollipop, Samsung Galaxy Tab A are un procesor Quad de 1,2 GHz, 1,5GB sau 2GB RAM (în funcșie de model), 16GB memorie de stocare și un slot Micro SD pentru 128GB în plus de spațiu.

Specificații Samsung Galaxy Tab A

Ecran 9.7” XGA TFT
Chipset MSM8916 (Quad 1.2GHz)
Rețele LTE FDD :800/850/900/1800/2100/2600

3G : HSPA+42/5.76 850/900/1900/2100

2G : EDGE/GPRS 850/900/1800/1900

Suport LTE Non CA
Memorie 2GB(RAM) + 16GB

microSD up to 128GB

Cameră foto 5.0MP AF  + 2.0MP
Conectori MicroUSB(11pin), 3.5mm Ear jack
Senzori Accelerometer, Hall Sensor, RGB sensor
Conexiuni Wireless Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct,

BT 4.1, USB2.0

GPS GPS + GLONASS
Dimensiuni, Greutate 166.8 x 242.5 x 7.5 mm, 456g
Baterie 6,000mAh (App. 10 ore)
OS/Upgrade Android L
PC Sync Samsung Kies
Radio
Video Înregistrare: 720p @ 30fps

Redare: 1080p @ 30fps

Altele
To Top

Citește articolul precedent:
Fabricile Samsung din Giheung, Korea
Qualcomm ar putea alege Samsung pentru producția chipsetului Snapdragon 820

Samsung și-a extins permanent activitățile de producție, diviziile sale ce fabrică cipuri ajugând să stăpânească tehnologii tot mai rafinate. Samsung...

Închide