stiri

Samsung a vândut 42.2 de milioane de telefoane inteligente

Samsung se impune ca lider al pieței de telefoane inteligente devansând puternicul Apple. Cifrele recent publicate de IDC arată o creștere a companiei coreene în fața principalilor competitori, incluzând aici și Apple.

Samsung a vândut în primul trimestru al anului 2012 aproximativ 42.2 de milioane de telefoane inteligente în timp ce HTC a reușit livrarea a 6.9 milioane de exemplare. De la an la an creșterea fost de 267%, telefoanele Galaxy fiind foarte apreciate de public. Dacă Apple a pierdut fotoliul de lider, HTC a pierdut 23.3 procente de la an la an. în primul trimestru al anului 2011, HTC vindea circa 9 milioane de unități ca peste un an abia să reușească să livreze 6.9 milioane de telefoane.

Pe locul al doilea în topul celor mai mari producători de telefoane inteligente se află Apple, cu 35.1 milioane de iPhone-uri livrate. Nokia își menține poziția a treia cu 11.9 milioane în primul trimestru al anului iar RIM trece pe locul 4.

În acestă seară Samsung va prezenta la Londra noul Galaxy S III, un model puternic care va domina piața în 2012. Evenimentul de lansare va fi transmis live text de Androidlive.ro.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S 3
Samsung Galaxy S III se lansează la Londra

Update 22.00 - Evenimentul de la Londra s-a încheiat. Update 21.58 - Prezentarea este pe final. Mâine vom recapitula specificațiile...

Închide