stiri

Samsung numără telefoanele Galaxy S4

Samsung GALAXY S4

Samsung continuă să-și consolideze vânzările de telefoane, compania din Coreea de Sud anunțând că a livrat peste 10 milioane de modele Galaxy S4. Cel mai performant telefon Samsung se află pe piață din 26 aprilie iar această cifră de vânzări a fost atinsă într-un timp foarte scurt. Galaxy S3 a avut nevoie de 50 de zile pentru a atinge același record, vânzările noului model derulându-se ceva mai rapid.

În această vară vor fi lansate mai mai multe variante coloristice ale acestui model. Samsung Galaxy S4 va veni în noi nuanțe denumite Blue Arctic, Red Aurora, Purple Mirage și Brown Autumn. S4 va intra pe 45 de noi piețe și va ridica numărul țărilor în care este disponibil la 155.

Recent, gigantul coreean a anunțat achiziția a 10% din compania Pantech pentru 47.6 milioane de dolari. La fel ca și Samsung, Pantech fabrică anumite chipuri pentru telefoanele proprii cu scopul de a reduce costurile.

Samsung Galaxy S4 este disponibil în România prin intermediul marilor magazine online.

Samsung GALAXY S4

Samsung GALAXY S4

To Top

Citește articolul precedent:
Apple și Google cele mai valoroase mărci din IT

Tehnologia domină lumea civilizată iar cei care o stăpânesc se vor detașa de restul plutonului. Industria electronică a devenit foarte...

Închide