stiri

Samsung estimează pentru 2013 vânzări de 500 milioane de telefoane

Samsung Galaxy S III

Nu mai este un secret pentru nimeni că ierarhia producătorilor de telefoane mobile s-a schimbat extrem de rapid. Samsung domină topurile, modelele companiei acoperind orice dorință a utilizatorilor. Samsung oferă de la telefoane foarte ieftine, accesibile publicul larg până la modelele cu proiector încorporat sau cele foarte scumpe, adevărate demonstrații tehnologice.

Samsung speră la 500 de milioane de telefoane în 2013

Pentru anul viitor, Samsung estimează că va vinde în 2013 circa 500 de milioane de telefoane mobile din care 390 de milioane de exemplare vor fi smartphone-uri. Cererea pentru telefoane cu funcții de bază este tot mai mică iar acest lucru se reflectă în estimările Samsung.

Numai 120 de milioane de telefoane mobile cu funcții de bază vor fi vândute în anul 2013. Cifrele Samsung arată că unul din 14 oameni vor cumpăra în 2013 un telefon Samsung dacă ne raportăm la populația de 7 miliarde a globului.

Samsung are capacitatea de a indentifica în mod corect cele mai mici segmente de piață și de a oferi rapid un produs care să satisfacă cererea. Compania coreeană mușcă fără milă din felia finlandezilor de la Nokia ce se văd nevoiți să se restructureze. Anul acesta, Samsung a vândut 420 de milioane de telefoane pe o piață ce a trecut de un miliard de unități.

Samsung oferă cu precădere telefoane care rulează sistemul de operare Android. Pentru modelele ieftine, coreeni folosesc încă sistemul de operare Bada care se mulează mai bine pe chipset-urile mai puțin performante.

Modelul etalon al coreenilor este Samsung Galaxy S III ce poate fi achiziționat în România la prețuri de aproximativ 2200 lei.

Samsung Galaxy SIII Titanium Grey

Samsung Galaxy SIII Titanium Grey

Samsung estimează pentru 2013 vânzări de 500 milioane de telefoane, 8.2 out of 10 based on 5 ratings

To Top

Citește articolul precedent:
Pixlr Express
Cele mai bune aplicatii Android din 2012

Google a selectat pentru dumneavostră cele mai bune aplicații Android din 2012. Unele dintre acestea au fost lansate recent, altele...

Închide