Samsung Galaxy Note 5 nu va ajunge în Europa anul acesta

| |

Samsung Galaxy Note 5 a fost lansat ieri împreună cu Galaxy S6 edge+, acesta din urmă fiind programat să ajungă pe raftul magazinelor începând cu 4 septembrie 2015. Despre Galaxy Note 5, Samsung România nu a comunicat absolut nimic, fapt care întărește informațiile publicate de siteurile de profil care spun că phabletul nu va ajunge anul acesta în Europa.

Samsung se va concentra pe piețele asiatice și pe piața Statelor Unite, care sunt suficient de mari pentru a absorbi toată producția. Europa, deși plătește mai mult decât ceilalți pentru a beneficia de aceste produse, este lăsată în valul doi de vânzări. Alte motive ar putea fi taxele mari și vânzările care se derulează cu mai multă greutate comparativ cu marea piață asiatică.

Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5

Din punct de vedere hardware, Galaxy Note 5 beneficiază de o baterie de 3000 mAh, de același chipset Exynos 7420 și de același stylus. Galaxy Note 5 rulează sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop cu interfață TouchWiz.

Prezentare Samsung Galaxy Note 5- Buhnici.ro

Prezentare Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 nu va ajunge în Europa anul acesta, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!