Samsung Galaxy S II in oferta Vodafone

| |

Vodafone include în oferta sa noul smartphone Samsung Galaxy S II (I9100).
Telefonul, dotat cu 16GB memorie flash, este listat la un preț de 189 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul cu Vodafone Complet 1500 încheiat pe o perioadă de doi ani.
Abonamentul Vodafone Complet 1500 costă 31.78 euro pe lună astfel că cei care vor semna acest angajament vor scoate din buzunar 762.72 euro pe întreaga perioadă contractuală. Fără subvenția aferentă, clienții Vodafone ce optează pentru Samsung Galaxy S II vor trebui să achite 569 de euro (cu TVA inclus).Samsung Galaxy S II in oferta Vodafone

Samsung Galaxy S II in oferta Vodafone, 8.1 out of 10 based on 7 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (7 votes cast)

Comentează prin Facebook

3 Comentarii pentru “Samsung Galaxy S II in oferta Vodafone”

  1. e ciudat ca pretul sa fie identic cu orange :)
    oricum nu au pe stoc ! cand aduc, poate mai scade dupa principiul economiei de piata!

  2. Dupa ce Vodafone a facut oferta asta am vazut ca si magazinele virtuale au lasat pretul mai jos. E cel mai tare telefon al momentului si probabil de asta e si asa scump. Sa speram ca pana in vara sa ajunga la cel mult 20 de mil. la liber. Abonamentul ala de la Vodafone e scump rau, inseamna aproape 1.3 mil pe luna, cam aiurea.

  3. Am vazut telefonul listat si pe Cosmote.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!