Samsung Galaxy S III cu procesor Exynos quad-core

| |

Cursa zvonurilor legate de noul telefon Samsung Galaxy S III continuă astăzi cu câteva informații legate de procesor. Cel mai așteptat telefon al momentului ar putea integra un nou chipset Exynos ce va surclasa orice alt produs, incluzând aici și mult titratul Apple A5x.

La prima vedere, utilizatorii s-au gândit la chipset-ul Exynos 4412, bazat pe patru nuclee Cortex A9 ce rulează la frecvențe cuprinse între 200MHz și 1.5GHz, alături de care stau patru nuclee grafice ARM Mali. Acest chipset ar fi fost suficient pentru a rula grafică 3D la rezoluție 1080p.

Conform ultimelor informații Samsung ar putea merge mai departe și ar putea alege un chipset mult mai puternic. Exynos 5250 ar putea integra un procesor Cortex A-15 dual-core tactat la 2GHz ce se află în aceeași pastilă cu patru nuclee grafice ARM Mali T-604 MP4.

Dacă acest lucru se adeverește, chipset-urile Exynos 5250 vor depăși actualele Tegra 3 în materie de performanță și vor putea deveni un competitor direct pentru platformele Snapdragon S4 Krait.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!