Samsung Galaxy S III – prima imagine

| |

Samsung Galaxy S III ar putea fi lansat în data de 22 mai în cadrul unui eveniment de presă ce va avea loc în Londra. Acesta este ultimul zvon ce privește viitorul telefon Galaxy S III ce ar trebui fie cel mai performant model al acestei veri.

Samsung Galaxy S III cu ecran de 4.7 inci

Telefonul ar putea veni cu un ecran de 4.7 inci ce ocupă întreaga parte frontală a aparatului (așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos). Sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich și o interfață grafică TouchWiz ar putea completa experiența de utilizare a viitorilor clienți.
Informațiile apărute pe reddit.com pot fi simple speculații însă de foarte multe ori scurgerile acestea de informații au venit de la persoane din interiorul companiei producătoare sau de la firmele de relații publice.

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III

 

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III - leak

Samsung Galaxy S III - prima imagine, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Samsung Galaxy S III – prima imagine”

  1. Parerea mea e ca ar trebui ca sistemul de operare sa fie android 5.o Jelly Bean.Adica de ce nu,din moment ce HTC va face update la Ice Cream Sandwich.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!