Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty pentru fete

| |

Telefoanele roz, ce au desenată grafica Hello Kitty, nu sunt pe placul clienților obișnuiți însă există o categorie care preferă astfel de produse personalizate. Telefonul roz se potrivește cel mai probabil adolescentelor care vor să iasă în evidență.

Lăsând la o parte carcasa de un gust discutabil, hardware-ul intern este caracteristic telefoanelor din seria Y (Young), performanțele sale fiind suficient de atractive pentru tineri.

Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty dispune de un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 3 inci și rezoluția de 240 x 320 pixeli, cameră foto de 2 megapixeli, Wi-Fi și Bluetooth. Memoria internă de 180 MB poate fi extinsă prin adăugarea unui card de memorie microSD de până la 32GB. Telefonul utilizează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread.

Noul model Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty poate fi achiziționat din magazinele COSMOTE şi Germanos la prețul de 599 lei (TVA inclus). Dacă se dorește încheierea unui abonament pe o perioadă determinată, prețul terminalului scade până la 19 lei.

Samsung Galaxy Y S5360 Hello Kitty pentru fete, 7.0 out of 10 based on 5 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (5 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!